Felhasználó:
Jelszó:
Egész Németország területére keresünk munkavállalokat akik tudnak és akarnak is dolgozni!Lányokat pultos állásra alap német vagy angol nyelvtudással 35 éves korig! Férfiakat konyha ..
Magyarorszag Jul 19, 2016
Egész Németország területére keresünk munkavállalokat akik tudnak és akarnak is dolgozni!Lányokat pultos állásra alap német vagy angol nyelvtudással 35 éves korig! Férfiakat konyha ..
Magyarorszag Jul 12, 2016
Kürtőskalács sütéshez keresünk női és férfi munkaerőt azonali kezdéssel, akár betanitásal is. Fizetés megegyezés szerint. ..
Romania Jul 15, 2016
Legyél független, főnökök nélkül. Keress pénzt a kávéval! Komoly üzleti lehetőség és folyamatosan növekvő bónuszok, de csak akkor, ha dolgozol benne! web: http:/ ..
Magyarorszag Mar 25, 2016
Sepsiszentgyörgyi fuvarszervező cég munkatársakat keres. Komunikativ, dinamikus, nyitott egyéniségeket keresünk. Előzetes tapasztalat, tudás a fuvarszervezési területen ..
Romania Jul 21, 2016
Érettségit szeretnél szerezni esti tagozaton INGYEN? Jelentkezz most szeptemberben induló munka melletti esti rendszerű képzésünkre! A helyszín Budapest, az esti érettségi id& ..
Magyarorszag Jun 29, 2016
Budapesti Szoftverfejlesztő OKJ-s tanfolyamot keresel? Ha nálunk végzed el, akkor munka mellett is járhatsz esti vagy hétvégi órákra, kamatmentes részletekben is fizethetsz, v ..
Magyarorszag Oct 06, 2015
Keresunk noket es parokat a Szivacs Gyarba Plsenbe. Biztositva van 3 honapos szerzodes meghosszabbitasi lehetoseggel, ingyen szallas, szervezett kiutazas, a kereseti lehetoseg 600- ..
Romania Jun 17, 2016
Miért nem akarnak visszamenni a kismama ismerőseim dolgozni a szülési szabadság eltelte után? Mert rátaláltak egy olyan lehetősségre ahol már többet keresnek mint a fizet ..
Romania Oct 27, 2014
Ha az informatika az életed és a CNC gépkezelés és programozás is érdekel, akkor ez a Te helyed! Munka és család mellett is végezhető CAD-CAM informatikus tanfolyam piacképes ..
Magyarorszag Jul 14, 2016