Felhasználó:
Jelszó:
Németországi kábelgyárban meghirdetett szabad helyekre szolgálatkész, komoly, megbízható személyeket keresünk. A fizetés havi 1400- 1600 euró, a szállás és napi egy étkezés biztosí ..
Sep 08, 2015
Munkalehetoseg Nemetorszagban.Raktari munkara , gyumolcs zoldseg valogatasra keresunk munkasokat ferfiakat es noket. Korhatar 18 - 50 ev komoly , flexibilis es munkabiro szemelyek ..
Romania Sep 24, 2015
Otthoni pénzkereset. Dolgozna, de nincs hol? Nálunk ingyenes átképzést kaphat bárki, aki megfelel a feltételeknek. Otthonról másodállásban is végezhető! Feltételek: számítógép ..
Magyarorszag Feb 09, 2015
Neked is gondot jelent lépést tartani a rohamos változásokkal és az egyre növekvő elvárásokkal, a szaporodó kiadásokkal és a csökkenő bevétellel? Mi megtaláltuk a megold ..
Magyarorszag Sep 26, 2015
Te is sok átverést, bizonytalanságot tapasztalsz? Jó lenne változtatni ezen? Igazi megoldást szeretnél? Ideális távmunka lehetőség mindazoknak, akik otthoni munkával, másodáll ..
Magyarorszag Mar 01, 2015
Mezőgazdasági kisegítő munkatársakat keresünk azonnali kezdéssel ? Megbízható, munkára-kész személyeket keresünk Németországban. Szállás és napi három étkezés biztosítva ..
Sep 10, 2015
Megbízható, munkára-kész személyeket keresünk azonnali kezdéssel, német farmokon végzett munka elvégzésére, dél-Németországba. Fizetés: 1700 euró. Főbb feladatkörök: krumpli ..
Sep 07, 2015
Ha eleged van a pénztelenségből. Jobb állást, több pénzt akarsz? Szeretnéd megtanulni, hogyan teremts korlátlan jövedelemforrást? Jelentkezz, ha nem zárkózol el az otthoni mun ..
Magyarorszag Mar 23, 2015
Munkalehetőséget kínálunk német országban gyárakban. Lehetőség van kábelgyárban csomagolási munkára vagy raktárban címkézésre. Német nyelvtudás nem kötelező de nem ..
Sep 11, 2015
Lingenbe kertészeti munkára alkalmas férfiakat és nőket alkalmaznak meghatározatlan időre. Román nyelv ismerete kötelező, a német, angol nyelvek alapszintű ért ..
Romania Sep 16, 2015