Felhasználó:
Jelszó:
Ingyenes kiutazással és közvetítői díj nélkül csak Decemberben!!! Németország és Ausztria területére keresünk munkavállalokat akik tudnak és akarnak is dolgozni!Lányokat pult ..
Magyarorszag Dec 03, 2016
Németország és Ausztria területére keresünk munkavállalokat akik tudnak és akarnak is dolgozni!Lányokat pultos állásra alap német vagy angol nyelvtudással 35 éves korig! Férfiakat ..
Magyarorszag Nov 28, 2016
Miért választotta több mint ötmillió ember a DXN-t? Hogyan tud neked is segíteni, hogy passzív jövedelmet alakíts ki, napi 1-2 óra munkával? Iratkozz fel a 7 részes, rövid videókbó ..
Romania Mar 30, 2016
Munkalehetoseg Nemetorszagban.Raktari munkara , gyumolcs zoldseg valogatasra keresunk munkasokat ferfiakat es noket. Korhatar 18 - 50 ev komoly , flexibilis es munkabiro szemelyek ..
Romania Oct 17, 2016
Napi elszámolás! Telefonos, recepciós segíti a munkádat! Német nyelvtudás nem feltétel!Havi akár 3 MILLIÓ! Korrekt feltételek! Hivatalos, legális munka, nagyon magas keresett ..
Egyeb Oct 07, 2016
Keresunk szakkepzetlen munkasokat,noket es ferfiakat raktari munkara,haztartasi termekek,tejtermekek csomagolasara,cimkezesere, Pragaba. A szallas ingyenes,biztositva van szervezet ..
Romania Oct 12, 2016
Keresunk szakkepzett-szakkepzetlen munkasokat, noket es ferfiakat a Samsung gyarba,Szlovakiaba LCD operatoroket,LCD televiziok osszeszerelesere,csomagolasara,cimkezesere. Nem szuks ..
Romania Oct 17, 2016
Network Marketing üzletem fejlesztése érdekében keresek Erdélyből olyan vállalkozó szellemű munkatársakat, akiknek van céljuk az életben, van miértjük, és csak a hogyant ..
Romania Oct 07, 2015
Szereted az online üzleteket? Ezt biztosan szeretni fogod! https://goo.gl/Sf0tZp ..
Magyarorszag Dec 07, 2016
``B`` kategoriával rendelkező személyt keresünk kürtőskalács sütéshez azonali kezdéssel. Komolytalanok kíméljenek. Részletek telefonon. ..
Romania Oct 11, 2016