Felhasználó:
Jelszó:
Keressük azt a kedves fiatal erdélyi lányt, aki szívesen lenne 4 és 6 éves gyerekeink Baby Sitter-e (pótanyukája) és a háztartási munkákat is ellátná. Magyarországon, Budapesten l ..
Magyarorszag Jun 19, 2016
A TBI Credit udvarhelyi kirendeltsége munkatársat keres Elvárások: középfokú végzettség, magyar és román nyelvtudás, jó kommunikációs készség, terepmunkára való hajlandóság A ..
Romania Jun 22, 2016
Érdekel a számítástechnika és az egyedi gyártás? Akkor jelentkezz a Győrben induló CAM (Számítógéppel segített gyártás) tanfolyamra! A székesfehérvári CAM tanfolyam témakörei ..
Magyarorszag May 13, 2016
Biztos sokan olvastak már ilyen hirdetést. Azonban én nem kínálok azonnali meggazdagodást, és nem mondom, hogy nem kell dolgozni a pénzért. Azonban ezt most könnyedén a saját f! ..
Magyarorszag Mar 30, 2016
Pályakezdők jelentkezését várjuk! Téged keresünk, ha: ? nem hiszed, hogy magas fizetést csak 10 év tapasztalattal lehet elérni ? a barátaid szerint egész nap be nem áll a ..
Romania May 02, 2016
ANGOL ÉS MAGYAR NYELVŰ ÁLLÁSINTERJÚ FELKÉSZÍTÉS Hatékony angol és magyar nyelvű állásinterjú felkészítés üzletembertől Csillaghegyen ill. egész Budapesten, személ ..
Magyarorszag Dec 11, 2014
A munkavégzés helye: - Románia, telephely Marosvásárhely Feladatkörök: - Ipari gépek, berendezések, emelőgépek elektronikai javítása, karbantartása, szerelése - elektrom ..
Magyarorszag Jun 02, 2016
2