Felhasználó:
Jelszó:
Sofőröket alkalmaznak Németországba kihordó állásra. Követelmények: jogosítvány 1 évi régisége, román nyelvtudás, illetve a német nyelvtudás kezdő szintje kötelező ..
Aug 12, 2015
Építkezési mukálatokban jártas komoly, megbizható, szolgálatkész személyeket keresünk. Előny a szakmai tapasztalat, valamint a szakképzett diplomás épitészek 1800 euros kezd&# ..
Jul 14, 2015
Fiatal nemdohányzó Baby Sittert keresünk aki a háztartási munkákat is ellátja Budapestre, 3 és 5 éves gyermekeink mellé. Havi 100000 Ft ot tudunk fizetni és a bentlakást a tömegköz ..
Magyarorszag Aug 30, 2015
Dolgozz velünk Magadért Online! Hasznosan szeretnéd eltölteni az időd, vagy új lehetőséget kipróbálni? Esetleg szakmát szeretnél váltani? Nálunk nincsenek országhatáro ..
Magyarorszag Jul 12, 2015
Bomba biztos módszer mindazoknak, akik nem csak siránkoznak, hanem készek a munkára akkor is, ha az néha lehet nehéz. Jelenlegi főállás mellet is végezhető. Mivel kizáról ..
Magyarorszag Aug 10, 2015
Egyre többen ismerik fel, milyen lehetőségek vannak az interneten. Keresett munka, melyet akár főállás mellett, vagy nyugdíjas és kismama is elvégezhet otthonról. Egy fel ..
Magyarorszag Aug 18, 2015
Megbízható, komoly, munkaképes embereket alkalmaznak Németországba konyhai kisegítő, pincér, szobalány, szakács állásra. Napi 8-10 óra a munkaprogram, hétfőtől szomb ..
Aug 21, 2015
Unod, hogy elnyom a főnököd? Vagy már nincs? Legyél független! Alakítsd ki saját jövedelemforrásodat kedvenc karosszékéből az internet erejét kihasználva. Egy fő áll ..
Magyarorszag Dec 28, 2014
Hiszed vagy sem, akkor is működik! A siker,a pénzügyi függetlenség,a személyes szabadság csak karnyújtásnyira áll Tőled,mert a nyitott emberek időben felismerik az ..
Magyarorszag Jul 05, 2015
A Háromszék Táncegyüttes érettségi diplomával rendelkező színpadtechnikust (díszletezőt) keres! A munkavégzés az együttes előadásainak technikai előkészítés ..
Romania Aug 25, 2015